Nya bildelar

lightsVi lagerför bland annat nya universal katalysatorer och lyktor. Har vi inte den delen du är ute efter så beställer vi gärna hem den till dig, till ett mycket bra pris.

Vi har butik för försäljning av begagnade bildelar och nya delar som plåt, kylare, lampor, startmotorer, generatorer, drivaxlar, bilkem m m.
När du beställer en reservdel till från oss behöver du aldrig vänta länge. Du har din reservdel inom ett par arbetsdagar. Och letar du efter en specialdel eller en reservdel till ett udda bilmärke, gör vi allt vi kan för att ordna fram den också.

Vi säljer reservdelar till bl:a

Det spelar ingen roll om du söker delar till en Volvo, Ford, Volkswagen, Saab, BMW, Hyundai, Audi, Opel, Toyota eller Mercedes. Vi kan nästan alltid ordna fram den reservdelen du behöver. Vi har ett brett men noga utvalt sortiment av kvalitativa reservdelar, till bra mycket bra priser.

cars brands logo1

Ta kontakt med oss så hjälper vi dig att hitta rätt del från rätt tillverkare och rätt pris

Vårt arbetsmarknadsområde är Skellefteå, Umeå, Piteå och Luleå

Våra öppettider är:

Måndagar - Fredagar 08.00-16.30
Helgdagar stängt
Dag före helgdag stänger vi kl.13.00
Välkommen in!

Hämtning av skrotbil

truck

För hjälp med transport av din blivande skrotbil ber vi er att ringa oss på 0910-861 22 för att avtala tid. För längre avstånd ser vi gärna att ni ringer så sätter vi upp er på vår lista där vi försöker att samordna hämtningar på bästa sätt.

Europeiska Jordbruksfonden

truck

Under 2018/2019 beviljades Skellefteå bildemontering projektpengar från Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling (landsbygdsfonden) för att bygga en ny saneringhall på företaget med syftet att ytterligare kunna effektivisera och på ett säkert sätt avlägsna mljöfarliga ämnen från bilar som ska gå till demontering. Skellefteå Bildemontering kan med glädje se hur den nya saneringshallen bidragit till just detta, säker och effektiv sanering men ett miljöperspektivet i fokus.