Begagnade bildelar

Image
Image
Image

Begagnade reservdelar, till mycket bra priser!

Vi erbjuder 3000:- i ersättning när du levererar en komplett bil av årsmodell 1988 och nyare till oss!

KOSTNADSFRI hämtning av kompletta bilar inom 15 mils radie runt Skellefteå. Vi erbjuder 500:- i ersättning vid upphämtning av kompletta fordon.

Hos oss kör vi på återanvändning innan återvinning där din gamla bil kan ge nytt liv åt andra bilar!!

Begagnade reservdelar i stor självplock, till mycket bra priser!

Vi säljer löstagna bildelar över disk, via bildelsbasen.se och laga.se samt genom självplock från vår gård. OBS! Ingen garanti gäller på de bildelar som du själv skruvat lös. Behöver du lyfthjälp med traktorn kostar det 100 kr.

Vi har tusentals begagnade bildelar i lager, alla begagnade bildelar vi har går att söka och beställa direkt på internet. Du kan söka efter delar till din bil genom att följa länkarna nedan, annars går det lika bra att ringa till oss så hjälper vi dig gärna.

Vi köper in, lagerhåller och säljer ett brett sortiment av begagnade fordonsdelar i gott skick. Sortimentet innefattar de flesta bilmärken, och alla delar är såklart funktionstestade. Vi får in nya demonteringsobjekt varje vecka och hittar du inte reservdelarna i våra lager, ring oss så hjälper vi dig att hitta dem!

Europeiska Jordbruksfonden

Under 2018/2019 beviljades Skellefteå bildemontering projektpengar från Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling (landsbygdsfonden) för att bygga en ny saneringhall på företaget med syftet att ytterligare kunna effektivisera och på ett säkert sätt avlägsna mljöfarliga ämnen från bilar som ska gå till demontering. Skellefteå Bildemontering kan med glädje se hur den nya saneringshallen bidragit till just detta, säker och effektiv sanering men ett miljöperspektivet i fokus.
Image

Kontakt

Skellefteå Bildemontering AB
Innervik 17
931 91 Skellefteå

0910-861 22
info@skellefteabildemontering.se

Normala öppettider

Måndagar 08.20-16.30
Tisdagar - Fredagar 08.00-16.30
Helgdagar stängt
Dag före helgdag stänger vi kl.13.00

Välkommen in!

Hämtning av skrotbil

För hjälp med transport av din blivande skrotbil ber vi er att ringa oss på 0910-861 22 för att avtala tid. För längre avstånd ser vi gärna att ni ringer så sätter vi upp er på vår lista där vi försöker att samordna hämtningar på bästa sätt.