Nya däck & fälgar

rims 455794 960 720I vår däckavdelning hittar du både nya och begagnade däck och fälgar till alla bilmodeller. Vi säljer sommardäck och vinterdäck, fälgar samt kompletta hjulsatser. Vi har däck och fälgar till alla personbilar och lätta transportfordon, både från de stora och de små tillverkarna. Original såväl som eftermarknadsprodukter.

Vi säljer märken som: Nokia , Nordman, Michelin, Bridgestone, GT Radial och Hankook. Vi kan även ta hem andra märken om så önskas.

logos 1 1415

Vi kan även montera och balansera däcken och fälgarna åt dig i vår däckverkstad.
Ring eller maila din förfrågan på de däck eller fälgar du söker!

Vårt arbetsmarknadsområde är Skellefteå, Umeå, Piteå och Luleå

Våra öppettider är:

Måndagar - Fredagar 08.00-16.30
Helgdagar stängt
Dag före helgdag stänger vi kl.13.00
Välkommen in!

Hämtning av skrotbil

truck

För hjälp med transport av din blivande skrotbil ber vi er att ringa oss på 0910-861 22 för att avtala tid. För längre avstånd ser vi gärna att ni ringer så sätter vi upp er på vår lista där vi försöker att samordna hämtningar på bästa sätt.

Europeiska Jordbruksfonden

truck

Under 2018/2019 beviljades Skellefteå bildemontering projektpengar från Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling (landsbygdsfonden) för att bygga en ny saneringhall på företaget med syftet att ytterligare kunna effektivisera och på ett säkert sätt avlägsna mljöfarliga ämnen från bilar som ska gå till demontering. Skellefteå Bildemontering kan med glädje se hur den nya saneringshallen bidragit till just detta, säker och effektiv sanering men ett miljöperspektivet i fokus.