Ange e-postadressen som är knuten till dina inloggningsuppgifter. En verifieringskod kommer att skickas till dig. När du fått verifieringskoden kommer du att ha möjlighet att återställa ditt lösenord.

KÖP DINA RESERVDELAR HOS OSS

Begagnade bildelar säljer vi löstagna över disk, via www.bildelsbasen.se samt genom självplock från vår gård

delar

Nya reservdelar

Bildelar till de flesta bilmärken

Handla reservdelarna hos oss

Vi har reservdelar till de flesta bilmärken och modeller. Har vi inte den delen du är ute efter hemma, så beställer vi gärna hem den till dig, till ett mycket bra pris.

Läs mer

dack

Begagnade däck

Vi har däck i alla dimensioner

Begagnade däck

Vi har alltid en stor sortering av beg. däck, plåtfälgar, aluminiumfälgar och bilbatterier och tillbehör till bilhjul, tex: navkapslar, hjulmuttrar & hjulbultar från alla typer av bilar och modeller

Läs mer

dack2

Nya däck & fälgar

Köp dina däck eller fälgar hos oss

Handla däck hos oss

I vår däckavdelning hittar du både nya och begagnade däck och fälgar till alla bilmodeller. Vi säljer sommardäck och vinterdäck, fälgar samt kompletta hjulsatser.

Läs mer

kontakt

Hittar du inte vad du söker?

Behäver du hjälp? Kontakta oss!

Skicka oss gärna en fråga

Vi hjälper mer än gärna till om du inte hittar vad du söker. Fråga oss om delarna finns hemma eller om du undrar vilka däck din bil behöver.

Kontakta oss

Våra öppettider är:

Måndagar - Fredagar 08.00-16.30
Helgdagar stängt
Dag före helgdag stänger vi kl.13.00
Välkommen in!

Hämtning av skrotbil

truck

För hjälp med transport av din blivande skrotbil ber vi er att ringa oss på 0910-861 22 för att avtala tid. För längre avstånd ser vi gärna att ni ringer så sätter vi upp er på vår lista där vi försöker att samordna hämtningar på bästa sätt.

Europeiska Jordbruksfonden

truck

Under 2018/2019 beviljades Skellefteå bildemontering projektpengar från Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling (landsbygdsfonden) för att bygga en ny saneringhall på företaget med syftet att ytterligare kunna effektivisera och på ett säkert sätt avlägsna mljöfarliga ämnen från bilar som ska gå till demontering. Skellefteå Bildemontering kan med glädje se hur den nya saneringshallen bidragit till just detta, säker och effektiv sanering men ett miljöperspektivet i fokus.